Velkommen til Ergo-Life.

Den skønneste svenske skovsø jeg kender.

Hvem er jeg.

Jeg hedder Helle Hansen og har boet i Fredensborg største delen af mit liv. Jeg er lokalinteresseret, nyder vores skønne natur og holder af at gøre en positiv forskel.

Jeg er uddannet ergoterapeut i 1987 og har arbejdet inde for faget siden.

Mine primære arbejdsområder har været sagsbehandling i forbindelse med hjælpemiddelansøgninger og boligændringer inde for serviceloven. Jeg har arbejdet med forebyggende hjemmebesøg til mennesker der er fyldt 75 år og derover. De sidste 12 år jeg var kommunal ansat, arbejdede jeg som visitator. I den funktion behandlede jeg ansøgninger om hjemmehjælp, genoptræningsophold, ældre-/plejeboligansøgninger, orlovsansøgninger i forbindelse med pasning af nærtstående alvorligt syge mv.

Foruden de sagsbehandlende områder har jeg arbejdet med rehabilitering af mennesker med blodpropper i hjernen eller hjerneblødninger, (apoplexiramte), jeg har siddet i et hjerneskadesamråd i Fredensborg kommune, hvor jeg arbejdede, og i den periode har jeg taget et diplommodul.

I mine år som kommunalansat, som strækker sig over godt 26 år, har jeg desuden varetaget opgaver inde for arbejdsmiljø samt arbejdspladsindretninger af kontormiljøer. Jeg er uddannet demenskoordinator og har arbejdet med demente gennem en årrække på et plejehjem i Helsingør kommune.

Jeg begyndte som selvstændig fra 1. Oktober 2015 og mit firma tilbyder såvel private virksomheder som kommuner konsulentfunktion samtidig med jeg har etableret klinik som tilbyder individuelle behandlinger. Alle behandlinger tager afsæt i en ergoterapeutfaglig undersøgelse og vurdering. 

I 2015 supplerede jeg min ergoterapeutfaglige baggrund med uddannelse til kranio-sakral terapeut, uddannelse i øreakupunktur samt uddannet mig i hot stone masssage.

Jeg har gennemført kursus i japansk lifting og tilbyder derfor denne skønne ansigtsbehandlingsform i klinikken.

I 2017 blev jeg uddannet som zoneterapeut og er RAB godkendt, hvilket betyder at man kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark hvis man har en lægelig diagnose. Der findes sundhedsforsikringer der giver tilskud til zoneterapi, når det gives af en RAB godkendt zoneterapeut. 

I 2018 valgte jeg  at udvide mine behandlingstilbud i klinkken med laserterapi, hvor jeg kan behandle både nyere og ældre skader i bevægeapparatet m.v.

I foråret 2019 bestod jeg tredje og sidste trin i uddannelsen til Bach terapeut og er nu Reg. Bach terapeut af Bach centret i England. 

Jeg glæder mig til at udvikle min virksomhed i samarbejde med jer, der ønsker hjælp til forandring.