Laserterapi

Hvor kan laserterapi anvendes:

Akutte skader: Forstuvninger, fibersprængninger, ved brud på en knogle, hævelser m.m.

Overbelastningsskader: Tennisalbue, golfarm, springerknæ myoser, hælspore, karpaltunnelsyndrom m.m.

Kroniske skader: Diskusprolaber i rygen, leddegigt, tinnitus, frossen skulder m.m. 

Hudproblemer: Acne, eksem, sår, helvedesild, herpes, brandsår, 

Ovenstående er kun et udsnit af eksempler på hvor laserterapi kan fremme helbredelsesprocessen.

Behandling med laser fremme ophelingen i vævet helt kort fortalt. Selve laserbehandlingen er smertefri, behandlingstiden er kort pr. gang. Behandlingsforløbet varierer afhængigt af hvilken problemstilling du kommer med.

Forhandleren af de laserpenne, som Ergo-Life har valgt at investere i, har følgende slogan:

Get better – Faster.

Med laserbehandlingen overføres energien fra laserlyset til kroppens celler, hvor det kan benyttes som brændstof og giver muskelcellen energi til at arbejde. Cellerne får derved energi til at udføre alle de opgaver, som de er programmeret til, heriblandt kroppens naturlige helingsproces. Vores krop kan hele sig selv i nærmest alle henseender, hvis vi blot giver den de rette betingelser herfor.

Energitilførslen fra laseren medfører, at blodgennemstrømningen øges i området, som behandles, affaldsstofferne fjernes hurtigt via blodbanen og lymfesystemet. Det betyder, at der sker en hurtigere heling og smertelindring ved akutte skader. Ved kroniske tilstande og overbelastningsskader dæmpes irritationer og betændelsestilstande i vævet.

Laserterapi behandling kan være den behandlingsform du har ledt efter, hvis du går rundt med permanente spændinger, gamle muskelskader eller sår som ikke vil hele op. 

Har du en akut skade så er det bare med at få bestilt en tid til laserbehandling, så du kan få hjælp til at få helet den så hurtig som muligt.

 

Nedenstående er kopi fra PowerMedic Lasers´hjemmeside:

 

§  Biostimulerende laserterapi accelererer alle faser af kroppens naturlige helingsproces.

§  Laserterapi giver energi til cellerne ved at styrke produktionen af ATP, hvilket fører til en væsentlig forøgelse af celleaktiviteten.

§  Dette bevirker blandt andet en hurtigere koagulation ved akutte skader, hvilket igen reducerer ødemer og hævelser.

§  Laserterapi virker stærkt dæmpende på inflammationer, både i kroniske og akutte tilfælde.

§  Laserterapi forøger dannelsen af kollagent væv og medvirker derved til en hurtigere sårheling.

§  Laserterapi mobiliserer kroppens naturlige immunforsvar og styrker evnen til at bekæmpe angreb fra bakterier, vira og svamp.

§  Blodgennemstrømningen forøges, selv i områder med nedsat cirkulation og/eller kroniske muskelspændinger.

§  Laserterapi virker smertedæmpende, dels ved at reducere det problem, der har forårsaget smerten i første omgang, dels ved at stimulere kroppens produktion af endorfin og encephalin.

§  Biostimulerende Laserterapi har ingen kendte bivirkninger. Det hjælper simpelthen kroppen med at gøre det den allerede er programmeret til at gøre - bare langt hurtigere.