Zoneterapi er en af de dejlige behandlinger som du kan få i klinikken. Zoneterapien afstresser kroppen og medvirker til at genskabe kroppens normale energiflow. 

Zoneterapien går ind og støtter kroppen i dens egen helbredelse ved, at man med trykpåvirkning af betemte punkter under fødderne aktivere energibanerne. Luftvejsproblemer, astma/allergi, nedsat fertilitet, urinvejsproblemer, genskabe kroppens balanceefter operationer, gentagne infektioner, blodtryksproblemer, søvnproblemer, stress mv. kan påvirkes positivt af zoneterapi.

Problemer med fordøjelsen har stor betydning for ens velbefindende, det være sig forstoppelse/diarre/galdesten og meget andet, her kan man med zoneterapien gå ind og fremme kroppens naturlige balance.

Zoneterapi kan ikke  helbrede kræft, men zoneterapien kan være med til at afhjælpe kvalme, smerter og den ubehag der kan følge med den traditionelle behandling. Zoneterapien kan styrke immunsystemet og give mere overskud, hvilket kan give en oplevelse af bedring.

Hos Ergo-Life kan jeg supplere zoneterapien med Dr. Bach's blomsterremedier, som går ind og støtter på de følelsesmæssige ubalancer, der kan følge med når man får stillet en alvorlig diagnose. 

Ved hormonubalancer som kan vise sig ved barnløshed, gener i overgangsalderen, for højt eller for lavt stofskifte, vægtproblemer med mere kan zoneterapi være en vej til at hjælpe kroppen tilbage til dens naturlige balance. 

Zoneterapi kan også blot anvendes, når du har behov for at forkæle dig selv. 

Er du medlem af Danmark og har fået stillet en diagnose hos lægen, er der mulighed for at få tilskud til zoneterapibehandlingen, da jeg er RAB godkendt. 

🙂